Creativiteit zit in mijn DNA!

Het liefste werk ik samen en ga ik een verbinding aan met mensen. Ik floreer in een omgeving waar creativiteit en kleur belangrijk zijn. Ik kan me goed inleven in wat mensen willen en maak me nieuwe situaties snel eigen. Ik geniet met volle teugen van al het moois in de wereld. Dit kan een mooi uitzicht zijn of een kleurige bloem, iemands vakmanschap, een andere cultuur maar ook een smaakvolle inrichting of een inspirerende speech en uiteraard mijn gezin, familie en vrienden.

Met brede werkervaring in de inkoop en reclame doe ik als zelfstandig ondernemer waar ik goed in ben en waar ik blij van word. Mijn know how en enthousiasme inzetten voor verschillende ondernemers. Helpen om jouw visie voor je bedrijf concreet vorm te geven en zorgen dat jij zichtbaar bent. Ik blij, jij blij!

Met mijn studio werk ik samen met een netwerk van professionals. Dus ben je op zoek naar een tekstschrijver, een website bouwer of online marketing specialist. Ik werk nauw samen met anderen en kan als team jouw verder helpen met je bedrijf.

Creatief

BETROUWBAAR    Warme persoonlijkheid

            Handig

Pro-actief

     Humor                      Evenwichtig

                Behulpzaam

Georganiseerd

Overdenkend       Luisterend oor

         Gedetailleerd              Doener


Praktisch toepasbaar maken

Ik heb een brede werkervaring in de confectie en in de reclame. Super om samen te werken met creatives en een commercieel product neer te zetten voor een klant. Ben creatief, praktisch ingesteld en houd van actie in de taxi. Kan me goed inleven in jouw klant en de beleving die komt kijken bij het kopen van jouw product.

Wat ik het allerliefste doe is creeren, regelen, organiseren en ondernemers helpen.

Met mijn bedrijf studio Relyla help ik ondernemers online te stalen. En offline op te vallen. Mag ik meebouwen aan jullie succes?

Spreek ik je snel!

Laila