Waarmee support ik jou?

Ik geef operationele ondersteuning rondom de promotie en verkoop van jouw product of dienst. Daarin neem ik een stuk organisatie van jou over. Ik ben ervaren met achtergrond in reclame en confectie-inkoop, commercieel ingesteld, praktisch, creatief en snel. Projectmatig, af en toe wat uren of op regelmatige basis ben ik in te zetten.

Hoe fijn is het als jij nieuwe dingen kan uitdenken of met je klanten kan bezig zijn. Terwijl ik op de achtergrond zorg voor een actuele website of een nieuwsbrief. Of regel dat je social media posts ingepland staan zodat je hier niet constant mee bezig hoeft te zijn. Echt het kan makkelijker! De opmaak van je eboek of nieuwsbrief komt ook dik in orde, ik ben groot liefhebber van werken met creatieve Tools. En in het bijzonder Canva specialist.
Kost dit jou niet enorm veel tijd? Of kom je er zelfs niet goed genoeg aan toe waardoor het half werk is? Tijd voor verbetering.

Ik spar graag met je hoe je jouw producten nog meer in de markt kan zetten om meer omzet te creeren. Misschien staat een online workshop wel op je verlanglijst? Heb je al Instagram/Facebook shoppen? Of wil je handen vrij krijgen door minder bezig te zijn met social media? Ik kan het regelen.

Ik geef je graag de volgende gedachte mee... jij weet het beste wat er nog moet gebeuren en waar de prioriteiten liggen in jouw bedrijf. Van welke werkzaamheden word jij eigenlijk blij en van welke zeker niet?
Wil jij creeren en in je eigen flow blijven, ik kan het regelwerk doen.

Kan me voorstellen dat je benieuwd bent hoe ik jou kan helpen en ook hoe ik dit op jouw manier ga doen. Het moet je tenslotte wel tijd en rust op gaan leveren anders heeft het geen zin. Mijn doel is activiteiten voor jou structureren, automatiseren, opzetten en regelen.

Heb je al zin in wat meer tijd en rust in je agenda, laat het me weten?

Tools waar ik veel mee werk:

Promotie & Sales

Vormgeven Social posts, eboek, weggever

Youtube kanaal optimaliseren

Social Media inplannen

Contentkalender maken

Website actueel houden

Banners voor Social kanalen

Promotie & Sales

Online weggever maken met landingspagina

Funnel bouwen

Instagram shoppen fixen

Automatiseren van aanmeldingsproces van workshops incl. Mollie betalingen, bevestigingen, wijzigingen

Algemeen

Planning & Organisatie

Sparren

(En klagen mag je soms ook ;-)

Ik werk virtueel, wat houdt dat in?

Virtueel werken betekent dat ik op afstand online werk. In de Cloud met veilige programma’s zodat we tools en documenten veilig kunnen delen. Een werkbespreking hebben we met regelmaat live, maar mijn werkzaamheden vinden op afstand online plaats. Je hoeft geen werkplek voor mij in te richten.

Als we tot overeenstemming komen zijn er een aantal opties om samen te werken. Een maandabonnement, strippenkaart of los uurtarief.

Om goed te kunnen inventariseren waar je behoefte ligt en waar je tegenaan loopt, plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Liefst face to face, ik houd als mensen mens van persoonlijk contact en dan kunnen we ook zien of het tussen ons klikt. Ook belangrijk toch? Graag hoor ik hoeveel uur per week of maand je mijn ondersteuning nodig hebt en voor welke periode. Het is ook mogelijk om mij 1 malig voor een project in te huren dan is mijn strippenkaart ook heel handig.

Als Creative Assistant ben ik aangesloten bij Projectbureau Virtueel Professionals

Het Projectbureau Virtueel Professionals brengt expertises bij elkaar. Opdrachten, vraagstukken en wensen van ondernemers worden professioneel opgepakt en uitgevoerd.

Voor elke opdracht, zowel kleine als grote klussen; van kortlopende tot langdurige projecten is er een expert om jou te helpen bij:
Dagelijks Management, Financien, (Online) Marketing , Statistieken, Communicatie, Sales, Dienst/Product leveren.
Bij mij kun je terecht voor (online) Marketing.

Waar ligt jouw uitdaging en hoe kunnen wij van het Projectbureau jou helpen? Klik hier als je support kunt gebruiken Projectbureauvp.nl


Zoek je een expert klik hier