Voor de klein MKB ondernemers en ZZP.

Ben jij ZZP-er of klein MKB-ondernemer en wil je een stap maken in je communicatie naar buiten? Dat je huisstijl, je logo en kleuren worden opgepakt en voor de buitenwereld zichtbaar worden.
Wij kunnen ons goed in jouw klant inleven en zorgen voor communicatie uitingen die opvallen en aantrekkelijk zijn, passend bij jouw bedrijf en je doelgroep.
Door onze stevige basis werkervaring in de creatieve sector, confectie en reclame zit creatief denken in ons bloed. Maar ook het praktisch toepassen ervan en zorgen dat er daadwerkelijk  iets mee gebeurt.

 

Voor marketing bureaus.

Krijgen jullie als bureau wel eens de vraag of jullie ook met Canva werken? Wij zijn Canva specialist en maken voor jullie klanten templates waar ze zelf mee aan de slag kunnen. Denk aan templates voor social posts, jaarverslagen, personeelsbladen, nieuwsbrieven. Communicatieuitingen die met regelmaat wisselen en waar de klant graag zelf aanpassingen in wil kunnen doen zonder een DTP-er te hoeven in schakelen.

Wij leveren deze templates, passend bij de huisstijl van de klant. Deze leveren wij met een instructie hoe de klant hier zelf mee verder kan werken.