Waarmee support ik jou?

Ik geef operationele ondersteuning rondom de promotie en in- en verkoop van jouw product of dienst. Daarin neem ik een stuk organisatie van jou over. Ik ben ervaren met achtergrond in reclame en confectie-inkoop, commercieel ingesteld, praktisch, creatief en snel.

Hoe fijn is het als jij nieuwe dingen kan uitdenken of met je klanten kan bezig zijn. Terwijl ik op de achtergrond zorg voor een actuele website of een nieuwsbrief. Of regel dat je social media posts ingepland staan zodat je hier niet constant mee bezig hoeft te zijn. Echt het kan makkelijker! De opmaak van je flyer of nieuwsbrief komt ook dik in orde, ik ben groot liefhebber van werken met creatieve Tools.
Kost dit jou niet enorm veel tijd? Of kom je er zelfs niet goed genoeg aan toe waardoor het half werk is? Tijd voor verbetering.

Ik spar graag met je hoe je jouw producten nog meer in de markt kan zetten om meer omzet te creeren. Misschien staat een online workshop wel op je verlanglijst? Heb je al Instagram/Facebook shoppen? Ik kan het regelen.

Bij het geven van support aan je klanten kun je ook werkzaamheden uit handen geven. Telefonisch of per mail communiceer ik graag met jouw klant om vragen te beantwoorden. Of ik verzorg het opstellen van je offertes.
Het inkopen van je artikelen kan veel tijd in beslag nemen, de planning en het leveranciercontact kun je aan mij met een gerust hart uit handen geven.

Ik geef je graag de volgende gedachte mee... jij weet het beste wat er nog moet gebeuren en waar de prioriteiten liggen in jouw bedrijf. Van welke werkzaamheden word jij eigenlijk blij en van welke zeker niet?
Wil jij creeren en in je eigen flow blijven, ik kan het regelwerk doen.

Kan me voorstellen dat je benieuwd bent hoe ik jou kan helpen en ook hoe ik dit op jouw manier ga doen. Het moet je tenslotte wel tijd en rust op gaan leveren anders heeft het geen zin. Mijn doel is activiteiten voor jou structureren, automatiseren, opzetten en regelen.

Heb je al zin in wat meer tijd en rust in je agenda, laat het me weten?

Tools waar ik veel mee werk:

Promotie

Website actueel houden

Webshop inrichten, Instagram shoppen

Nieuwsbrief, funnel,

Social Media posts

Actie rondom aanbieden van je product

Opzet van een activiteitenjaarkalender / contentkalender

In-en Verkoop

Klantenservice
Offertes, factureren
Leveranciercontact
Inkoopopvolging


Algemeen

Planning & Organisatie

Organisatie event, workshop
Sparren (en je mag soms ook klagen ;-)

Hoe werk ik virtueel voor jou?

Om goed te kunnen inventariseren waar je behoefte ligt en waar je tegenaan loopt, plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Liefst face to face, ik houd als mensen mens van persoonlijk contact en dan kunnen we ook zien of het tussen ons klikt. Ook belangrijk toch? Graag hoor ik hoeveel uur per week of maand je mijn ondersteuning nodig hebt en voor welke periode. Mochten het minder uren zijn dan zijn er zeker ook mogelijkheden.

Virtueel werken betekent dat ik op afstand online werk. In de Cloud met veilige programma’s zodat we tools en documenten veilig kunnen delen. Een werkbespreking hebben we met regelmaat live, maar mijn werkzaamheden vinden op afstand online plaats. Je hoeft geen werkplek voor mij in te richten.

Als we tot overeenstemming komen zijn er een aantal opties om samen te werken. Een maandabonnement, strippenkaart of los uurtarief.

Denk out of the box... met een Virtueel Assistent (een VA) kun je stappen maken! Je hoeft het niet alleen te doen.