Verkopen op Instagram en Facebook?

Heb jij een webshop waar je spullen verkoopt en zou je deze ook graag willen aanbieden via je account op Facebook en Instagram? Lekker toch om een extra sales boost te krijgen. Er zijn je al vele andere creatieve ondernemers voorgegaan.

Natuurlijk kan je dit zelf doen, zoals zoveel dingen op je lijstje die je zelf kunt doen. Maar heb je er ook tijd voor? Waarom besteed je dit niet uit zodat je er geen tijd in hoeft te stoppen of hoofdbrekens van hoeft te krijgen. Als de basis staat dan pak je het daarna zelf verder op.

Ik regel alles aan de achterkant voor je, de vervelende dingen zeg maar. Die ik overigens leuk vind om voor je te doen. Dan zorg ik dat er 8 van jouw artikelen klaar staan in je Insta / Facebookshop. Je krijgt een instructie op papier van mij hoe je dit daarna zelf kunt wijzigen of aanvullen met andere producten.

En dan is het taggen maar en reclame maken in je posts en stories voor je producten. Met 1 klik kunnen je (potentiële) klanten nu een aankoop doen.

Facebook heeft wel algemene voorwaarden waar je aan moet voldoen, onder meer:

  • Je hebt een webshop waar je fysieke artikelen in een webshop hebben. Ze controleren of je een website hebt en of het allemaal klopt.
  • De daadwerkelijke betaling zal gaan verlopen via jouw website.
  • Zakelijke accounts (regel ik voor je)
  • Een Facebook catalogus met artikelen (regel ik)
  • Laten we de voorwaarden in een telefoongesprek even doornemen...

FIX IT SHOPPAKKET € 130,- excl btw