Regelen is wat ik graag doe!

Het liefste werk ik samen en ga ik een verbinding aan met mensen. Ik floreer in een omgeving waar creativiteit en kleur belangrijk zijn. Ik kan me goed inleven in wat mensen willen en maak me nieuwe situaties snel eigen. Ik geniet met volle teugen van al het moois in de wereld. Dit kan een mooi uitzicht zijn of een kleurige bloem, iemands vakmanschap, een andere cultuur maar ook een smaakvolle inrichting of een inspirerende speech en uiteraard mijn gezin, familie en vrienden.

Met brede werkervaring in de inkoop en reclame doe ik als zelfstandig ondernemer waar ik goed in ben en waar ik blij van word. Mijn know how en enthousiasme inzetten voor verschillende ondernemers. Helpen om jouw visie voor je bedrijf concreet vorm te geven en zorgen dat het operationeel loopt. Ik blij, jij blij!

Leergierig

BETROUWBAAR    Warme persoonlijkheid

            Handig

Pro-actief

     Humor                      Evenwichtig

                Behulpzaam

Georganiseerd

Overdenkend       Luisterend oor

         Gedetailleerd              Doener

Wat meer informatie over mij

Ik heb een brede werkervaring in de confectie en in de reclame. In de modebranche ben ik werkzaam geweest als inkoper. Een product op tijd binnenhalen tegen een zo groot mogelijke marge was mijn kracht. In de reclame heb ik me beziggehouden met het organiseren van offline reclame uitingen, huisstijl en organisatie van evenementen van klanten. Super om samen te werken met designers en een commercieel product neer te zetten. Ik ben klantgericht en praktisch ingesteld. Kan me goed inleven in jouw klant en de beleving die komt kijken bij het kopen van een product.

Nadat ik moeder werd, wilde ik graag de thuisfront bestieren en hier liefdevol de tijd voor kunnen nemen. Een baan in loondienst heb ik toen vaarwel gezegd. Om naast het gezin bezig te blijven heb ik een webshop Lilla Laloe gehad met door mijzelf gemaakte kinderartikelen. Allemaal heel tof en creatief en prima te combineren met het grootbrengen van jonge kinderen. Vele ouders en kinderen heel blij gemaakt met mijn kleurige creaties. Echter financieel gezien bleef het een hobby en dat woog na vele jaren niet meer op tegen de tijd die ik erin stak.

Na onze verhuizing naar Huizen, een flinke verbouwing, het aanleggen van een tuin en fijne basis opbouwen in een nieuwe woonomgeving is het ondernemen weer gaan kriebelen. Wat ik het allerliefste doe is regelen, organiseren en ondernemers helpen. Graag wel met de nodige vrijheid van tijd indelen zowel voor mijzelf als voor mijn klant.

Met mijn bedrijf Relyla ondersteun ik ondernemers, voor het ene bedrijf een halve dag voor de ander een hele dag per week. De mogelijkheden zijn divers. Ik zet graag mijn hulp in om jou operationeel te ontlasten, samen te sparren waar we stappen kunnen maken en zelfs je omzet te verhogen.

Mag ik als jouw rechterhand meebouwen aan je succes. Geef me een einddoel en ik realiseer het.

Spreek ik je snel?

Laila