Marieke Nolsen                         www.mariekenolsen.nl

Bloembinder, woonachtig op een prachtige locatie in Leusden, verzorgt kleurijke bloemenworkshops & cursussen, geeft lezingen, heeft geregeld opentuindagen. Schreef een superleuk Pluktuinboekje. En nu dus ook een Pluktuinkadootjes webshop. Aanrader!

Wat heb ik geregeld:

  • Webshop toegevoegd aan website
  • Instagram en Facebookshop opgezet
  • Online boeking/betaling tool voor workshops ingericht op website

Laila is een professionele en enthousiaste Virtual Asistant, breed inzetbaar en oa. thuis in allerlei social media vraagstukken. Zij heeft mij geholpen met het opzetten van een webshop binnen mijn site, het automatiseren van het aanmelden van cursisten voor mijn workshops en ze heeft een facebook/insta winkel gekoppeld aan mijn webshop. Kortom allemaal zaken die heeellll veel tijd kosten wanneer je daar geen verstand van hebt. Naast haar kennis is het ook heel fijn om met haar samen te werken. Ze blijft rustig, stelt je op je gemak en is gewoon een heel fijn, vertrouwd en gezellig persoon om mee samen te werken. Niet iemand van uurtje, factuurtje maar iemand die jou ook na de klus nog benaderd met vrijblijvende tips. Iemand die helemaal met je meedenkt. Ik ben heel blij met het geen wat ze allemaal voor mij heeft gerealiseerd. Zie ook mijn blog over haar verrichtte werkzaamheden: mariekenolsen.blogspot.com/

Marieke

www.jasonwinters.nl

100% natuurlijke kruidenthee. Stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam & is bloedzuiverend. Heerlijk om elke dag te drinken en nog goed voor je lijf ook.

Wat heb ik geregeld:

  • Website met webshop gemaakt
  • Nieuwsbrief opgezet

Laila heeft voor mij een webshop gemaakt, mijn klantenbestand gekoppeld aan mailchimp en een nieuwsbrief opgezet voor een vliegende start voor de verkoop van mijn thee. Allemaal ICT dingen waar ik totaal geen verstand van heb. Ze is een creatieve en positieve VA. Laila denkt mee, komt met goede voorstellen en ideeën die bij mij passen. Ze voelt dit heel goed aan. Ze werkt zelfstandig en heeft de dingen in no time geregeld. Iets waar ik zelf dagen mee aan het worstelen zou zijn geweest. Verder is ze vriendelijk, duidelijk en snel in haar communicatie.

Laila neemt je veel werk uit handen zodat je zelf dat kunt doen waar je goed in bent. Ik ben in ieder geval super tevreden. Jenniferwww.straksalon

De kapsalon van Amstelveen met ervaren kapsters, kappers en nagelstylistes, zoveel mogelijk met ecologische en natuurlijke producten. Op één plek tegelijkertijd meerdere behandelingen inplannen. Strak Salon vernieuwend en innovatief.

Wat heb ik geregeld:

  • Nieuwsbrief opgezet

www.lazoe.nl

Kleurige webshop met knutselmaterialen en knutselpakketten. Heel vrolijk. Leuk om kado te geven, zelf te knutselen of samen met je kids.Wat heb ik geregeld:

  • Instagram en Facebookshop opgezet