Marieke Nolsen                         www.mariekenolsen.nl

Bloembinder, woonachtig op een prachtige locatie in Leusden, verzorgt kleurijke bloemenworkshops & cursussen, geeft lezingen, heeft geregeld opentuindagen. Schreef een superleuk Pluktuinboekje. En nu dus ook een Pluktuinkadootjes webshop. Aanrader!

Wat heb ik geregeld:

 • Webshop toegevoegd aan website
 • Instagram en Facebookshop opgezet
 • Online boeking/betaling tool voor workshops ingericht op website via Supersaas

Laila is een professionele en enthousiaste Virtual Asistant, breed inzetbaar en oa. thuis in allerlei social media vraagstukken. Zij heeft mij geholpen met het opzetten van een webshop binnen mijn site, het automatiseren van het aanmelden van cursisten voor mijn workshops en ze heeft een facebook/insta winkel gekoppeld aan mijn webshop. Kortom allemaal zaken die heeellll veel tijd kosten wanneer je daar geen verstand van hebt. Naast haar kennis is het ook heel fijn om met haar samen te werken. Ze blijft rustig, stelt je op je gemak en is gewoon een heel fijn, vertrouwd en gezellig persoon om mee samen te werken. Niet iemand van uurtje, factuurtje maar iemand die jou ook na de klus nog benaderd met vrijblijvende tips. Iemand die helemaal met je meedenkt. Ik ben heel blij met het geen wat ze allemaal voor mij heeft gerealiseerd. Zie ook mijn blog over haar verrichtte werkzaamheden: mariekenolsen.blogspot.com/

Marieke

Patricia Korssen                         www.patriciakorssen.nl

Keto specialist, Patricia helpt je gezond afvallen. Daarnaast is ze Virtual Professional die bedrijven laat groeien door zaken razendsnel uit handen te nemen. Ook kun je haar als levenscoach inschakelen. Enthousiast, doortastend en positief, gaat voor oplossingen. Aanrader!

Wat heb ik geregeld:

 • Opmaak banners voor Social Media in Canva

Wanneer je een leuke enthousiaste maar vooral creatieve VA zoekt dan is Laila dé collega waar je mee samen wilt werken. Laila heeft een fijne energie en denkt met je mee. Ze gaat enthousiast voor je aan het werk en maakt superleuke ontwerpen waar ik heel blij van word. Absolute aanrader! Patricia

www.jasonwinters.nl

100% natuurlijke kruidenthee. Stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam & is bloedzuiverend. Heerlijk om elke dag te drinken en nog goed voor je lijf ook.

Wat heb ik geregeld:

 • Website met webshop gemaakt
 • Nieuwsbrief opgezet in Canva & Mailchimp

Laila heeft voor mij een webshop gemaakt, mijn klantenbestand gekoppeld aan mailchimp en een nieuwsbrief opgezet voor een vliegende start voor de verkoop van mijn thee. Allemaal ICT dingen waar ik totaal geen verstand van heb. Ze is een creatieve en positieve VA. Laila denkt mee, komt met goede voorstellen en ideeën die bij mij passen. Ze voelt dit heel goed aan. Ze werkt zelfstandig en heeft de dingen in no time geregeld. Iets waar ik zelf dagen mee aan het worstelen zou zijn geweest. Verder is ze vriendelijk, duidelijk en snel in haar communicatie.

Laila neemt je veel werk uit handen zodat je zelf dat kunt doen waar je goed in bent. Ik ben in ieder geval super tevreden. Jenniferwww.ts4marine.nl

Technische shortsea specialist op grote vrachtschepen. Probleemoplossend, ervaren, betrokken.


Wat heb ik geregeld:

 • Website opmaak in Wordpress Divi
 • Sparren update profiel LinkedIn
 • Banner LinkedIn gemaakt

www.lilyhunterillustraties.nl

De illustraties van Lily zijn betoverend mooi. Geinspireerd op de natuur en haar eigen fantasie. Ik hou hier zo van. Jij ook? Zeker haar webshop bekijken, Lily verkoopt super leuke ansichtkaarten.


Wat heb ik geregeld:

 • Instagram en Facebook shop opgezet
 • Social Media Posts voorbereid in Canva

www.straksalon.nl

De kapsalon van Amstelveen met ervaren kapsters. Ook voor gezichtsbehandelingen en nagels. Zoveel mogelijk met ecologische en natuurlijke producten. Strak Salon vernieuwend en innovatief.

Wat heb ik geregeld:

 • Nieuwsbrief opgezet in Canva & Mailchimp


www.lazoe.nl

Kleurige webshop met knutselmaterialen en knutselpakketten. Heel vrolijk. Leuk om kado te geven, zelf te knutselen of samen met je kids.


Wat heb ik geregeld:

 • Instagram en Facebookshop opgezet

www.qgardens.nl

Ecologisch Tuinontwerp & Advies.

Als je een natuurlijke tuin wilt met samenhang en sfeer.


Wat heb ik geregeld:

 • Stappen van een Sales Funnel opgezet voor een gratis weggever
 • Opmaak verzorgd van weggever in Canva (mini boekje van 10 blz)