Kom professioneel voor de dag…

Met communicatie uitingen die opvallen!

Voor het grafisch vormgeven van je marketingcommunicatie uitingen gaat Relyla aan de slag

Als klein MKB of ZZP-er wil je je promotiemiddelen professioneel hebben vormgeven. Je wilt met je bedrijf herkenbaar naar buiten treden, voor klant en prospect. Ik kan je met hiermee helpen.

Ben je een marketingbureau of DTP-er en niet gewend met Canva te werken. Krijg je hier wel vragen van klanten? Er zijn vele mogelijkheden om dit samen aan te pakken. Zo kun je jouw klant bedienen met een passend aanbod.

Flyers, brochures, (online) bedrijfsmagazines. Optioneel geleverd met drukwerk.

Een downloadbare weggever voor op je website of opgemaakte nieuwsbrief.

Social media posts passend bij je huisstijl. Ook maak ik afbeeldingen voor bij
je geschreven blogs.

Canva templates voor jouw social posts of folder. Om zelf mee aan de slag te
gaan…en zo kosten te besparen.

Ben jij ZZP-er of klein MKB-ondernemer en wil je een stap maken in de professionaliteit van je communicatie naar buiten? Ik pak je huisstijl, logo en kleuren op en zorg dat jij voor de buitenwereld zichtbaar wordt. 

 

Van Studio Relyla kun je een goede inleving in jouw klant verwachten. Er worden communicatie uitingen opgeleverd die opvallen en aantrekkelijk zijn. Passend bij jouw bedrijf en jouw doelgroep. Daarna is er ook begeleiding bij de praktische invulling, zodat er daadwerkelijk consistent iets met je uitingen gebeurt.

Vormgever +

De Plus + is geen typefout. De Plus betekent dat ik als vormgever ook praktisch met je mee denk. Zodat je ontwerpen ook daadwerkelijk online komen of dat er drukwerk op je bureau beland. Of dat je team aan de slag gaat met Canva waarin templates klaar staan en al je huisstijl elementen en er een interne prettige Canva workflow ontstaat.

Samenwerken met mij betekent meer dan alleen een ontwerp krijgen. Ik werk samen met andere experts die ik kan inzetten om alles van a tot z voor je te regelen. Je hoeft niet zelf op zoek om de juiste mensen te vinden… dat betekent, tijdwinst en geen gedoe voor jou.

Teksten

Heb je tekst nodig voor je blogs, social media posts, website of nieuwsbrief?
Let me know … ik ken dé tekstschrijver voor jou.

Funnel

Jouw aanbod met de juiste funnel en landingspagina op je website geregeld?
Mijn technisch expertnetwerk werkt.

Content socials

Hulp nodig bij het plaatsen en bedenken van afwisselende
berichten op social media?
Ook dat is zo geregeld.

Nieuwsbrieven

Geen tijd om regelmatig met jouw klanten in contact te blijven?
Voor structurele online post help ik je graag verder.

Projectbasis

We werken samen op projectbasis,  voor een 1 malige kleine of grote opdracht. Ik maak een offerte op maat en lever online ontwerpen, templates of drukwerk op.

Regelmatige samenwerking

We werken samen op basis van een maandabonnement of strippenkaart. Ik maak voor jou regelmatig nieuwsbrieven, blogafbeeldingen, social posts of andere promotie middelen.

Vrijheid

Je communicatie uitingen met jouw doelgroep goed geregeld, meer vrijheid voor jou in je ondernemershoofd.

Voor een nieuw opgericht bedrijf heb ik Laila vanaf dag 1 ingehuurd voor de vormgeving van alle media en marketing uitingen. Van huisstijl tot opmaak website. Van brochures tot sociale media posts. Van handboek tot PowerPoint presentatie sjabloon.

Niet alleen voor vormgeving kun je bij Laila in de brede zin terecht. Ze denkt ook echt mee over de mogelijkheden om meer online zichtbaarheid te zijn en hoe we een goede herkenning in al onze uitingen creëren.

Laila is enthousiast, professioneel en een fijn persoon om mee samen te werken. Een collega die voor je klaarstaat, gecommitteerd is en zorgt dat deadlines gehaald worden.

Petra Fehring

Projectbureau Virtueel Professionals

Studio Relyla | Laila Bearda Bakker
Jouw vormgever die ook praktisch met je meedenkt.

Met mijn know how, liefde voor Canva & kleur help ik jou met alles op gebied van vormgeving. Geef jouw visie voor je bedrijf concreet vorm. En zorg dat jij zichtbaar bent. Ik blij, jij blij!

Creativiteit zit in mijn DNA!