Laila Bearda Bakker

Creativiteit & Praktisch denken zitten in mijn DNA

Laila

Het liefste werk ik samen en ga ik een verbinding aan met mensen. Ik floreer in een omgeving waar creativiteit en kleur belangrijk zijn. Daarnaast kan ik me goed inleven in wat ondernemers willen en maak me nieuwe situaties snel eigen.

Ik geniet met volle teugen van al het moois in de wereld. Dit kan een mooi uitzicht zijn of een kleurrijke tuin met bloemen, iemands vakmanschap, een andere cultuur maar ook een smaakvolle inrichting of een inspirerende speech en uiteraard mijn gezin, familie en vrienden.

Met mijn brede werkervaring in de inkoop en reclame doe ik als zelfstandig ondernemer waar ik goed in ben en waar ik blij van word. Mijn know how en enthousiasme inzetten en jou helpen je visie voor je bedrijf concreet vorm te geven en te zorgen dat jij zichtbaar bent. Ik blij, jij blij!

Creatief en praktisch

Ik heb een brede werkervaring in de confectie en in de reclame. Ben creatief, praktisch ingesteld en houd van actie in de taxi. Kan me goed inleven in jouw doelgroep en de beleving die komt kijken bij het kopen van jouw product.

Online en offline

Wat ik het allerliefste doe is creëren, regelen, organiseren. Met Studio Relyla help ik ondernemers online te stralen en offline op te vallen.
Mag ik meebouwen aan jullie succes?